Combi- en teamcoaching

Wat is het belangrijkste onderdeel van uw organisatie? Hoe is het met het welzijn van uw medewerkers? Voor ons staat het menselijk kapitaal voorop. Waarbij gekeken wordt naar de relatie met jezelf en met je omgeving. Wat is je eigen aandeel? En wat wil je hiermee? Waar ben je verantwoordelijk voor en waar heb je geen invloed op? Personal Touch biedt twee vormen van coaching: combicoaching en teamcoaching.

Combicoaching is gericht op het individu. Bij teamcoaching kijken we naar “samen” en de kracht van het individu binnen het team.

Personal Touch is sterk in verbinding. Of het nu gaat om de verbinding tussen lichaam en geest of interpersoonlijke relaties. Het individu staat in alle gevallen centraal.

Combicoaching
Bij combicoaching worden gesprek en lichaamsgerichte oefeningen en/of stoelmassage gecombineerd. Het is praktisch en gericht op toepassing in de dagelijkse praktijk. Vanuit je eigen bewustzijn. Zowel geestelijk als lichamelijk. Zodat je dit mee kunt nemen in je dagelijkse praktijk. Dat levert een blijvende veranderde houding op naar jezelf en je omgeving. De combicoaches van Personal Touch zijn ervaringsdeskundig en opgeleid waardoor ze zich kunnen verbinden met jouw situatie.

Vraag een gratis combicoachingssessie aan!

Teamcoachingketting
Wat speelt er in een team? Welke rollen zijn vertegenwoordigd? Is er verbinding? Wat is de zwakste schakel? Samen met de klant kijken we naar wat er op dit moment nodig is. Voor bijvoorbeeld een teamdag(deel) of een traject met een bepaald doel. Omdat elke situatie uniek is, bespreken we graag uw situatie in een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Annemieke van Leeuwen.