Tarieven

Annemieke van Leeuwen werkt vanaf 1/9/17 alleen op verzoek vanuit haar praktijk in Zoetermeer (2 hoog). Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je bellen naar 06 52 1800 40 of een behandeling boeken via Boek een massage. Meer informatie kun je ook aanvragen via e-mail.

Annemieke: “Ik kijk graag met mensen mee naar wat ze zelf kunnen doen in de ondersteuning van hun eigen gezondheid en balans. Is er even geen balans in je financiën? Ik ben altijd bereid met je mee te denken over mogelijkheden”.

Prijzen natuurgeneeskundige behandelingen vanaf 1 januari 2017
30 minuten (stoelmassage of aangepaste behandeling) 38 euro
45 minuten 48,75 euro
60 minuten 65 euro
Intake: 5 kwartier tot 1,5 uur € 85

Tijdens de eerste afspraak combineer ik een intakegesprek met een behandeling. Vervolgafspraken duren over het algemeen een uur. Genoemde prijzen gelden voor behandelingen in de praktijk. Er zijn mogelijkheden om te masseren op locatie. Prijzen zijn dan in overleg. Natuurgeneeskundige consulten worden (deels) vergoed door je ziektekostenverzekeraar.

Jaartraining: thuis zijn bij jezelf
De jaartraining bestaat uit 5 zaterdagen van 10 tot ca. 16 uur en kost € 75 per dag (€ 375 in totaal). Je kunt je alleen inschrijven voor de gehele training.

Daarnaast betaal je 2 x 1 uur voor een natuurgeneeskundig consult in de praktijk voor het normale tarief. Deze factuur kun je indienen bij je ziektekostenverzekeraar voor vergoeding.

Voed je Energie met: Adem-Pauze (een vorm van meditatie) 
Mindful, met aandacht in het leven staan. Dit kan met behulp van Aandacht en Adem. Je ademhaling is altijd in het hier en nu. En je hebt ‘m altijd bij je. Overal. Op elk moment. Door te focussen op je ademhaling leer je hoe het met je is. Hoe om te gaan met spanning en hoe je kunt ontspannen. Hoe je dit kunt doen, leer je om de week op maandag van 20-21.30 uur. Je betaalt € 10 per keer of koopt een kaart voor 8 keer voor € 75. (Een proefles kost € 5.)

Mindfulness op school (7-12 jaar)
Vijf naschoolse bijeenkomsten van 5 kwartier op een nader te bepalen vaste dag en tijd. Concentratie, aandacht, adem en nog veel meer. Aan de hand van praktische oefeningen die ook thuis of in de klas kunnen worden gedaan.
Kosten: € 55 per kind voor 5 bijeenkomsten.

Familieopstellingen (groepen)
De groepsbijeenkomsten vinden plaats in het Cultuurhuis, Dorpsstraat 40 in Woudenberg onder begeleiding van Hanneke van der Keijl en Annemieke van Leeuwen. We werken met groepen van 10-15 personen. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee of koop je in de buurt.
Kosten: € 60.
We vinden het echter belangrijk dat onze bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk zijn, daarom is er altijd overleg mogelijk over het tarief.

Cursus baby- of peutermassage
Cursus aan huis: in 3 bijeenkomsten van 1-1,5 uur en 1-op-1 leer hoe je jouw handen kunt laten spreken.

Kosten: 95 euro inclusief een uitgebreide cursusmap en een flesje natuurlijke, koudgeperste massageolie.

Stoelmassage op het werk en Combicoaching
Vraag via het contactformulier een offerte aan voor stoelmassage op het werk, combicoaching en teamcoaching.