Tarieven

Annemieke van Leeuwen werkt vanuit haar praktijk in Zoetermeer (2 hoog). Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je bellen naar 06 52 1800 40 of een e-mail sturen.

Annemieke: “Ik kijk graag met mensen mee naar wat ze zelf kunnen doen in de ondersteuning van hun eigen gezondheid en balans. Is er even geen balans in je financiën? Ik ben altijd bereid met je mee te denken over mogelijkheden”.

Prijzen natuurgeneeskundige behandelingen :
30 minuten (stoelmassage of aangepaste behandeling) 38 euro
45 minuten 48,75 euro
60 minuten 65 euro
Intake: 5 kwartier tot 1,5 uur € 85

Tijdens de eerste afspraak combineer ik een intakegesprek met een behandeling. Vervolgafspraken duren over het algemeen een uur. Genoemde prijzen gelden voor behandelingen in de praktijk. Er zijn mogelijkheden om te masseren op locatie. Prijzen zijn dan in overleg. Natuurgeneeskundige consulten worden (deels) vergoed door je ziektekostenverzekeraar.

Voed je Energie met: Adem-Pauze (een vorm van meditatie) 
Mindful, met aandacht in het leven staan. Dit kan met behulp van Aandacht en Adem. Je ademhaling is altijd in het hier en nu. En je hebt ‘m altijd bij je. Overal. Op elk moment. Door te focussen op je ademhaling leer je hoe het met je is. Hoe om te gaan met spanning en hoe je kunt ontspannen. Hoe je dit kunt doen, leer je om de week op maandag van 20-21.30 uur. Je betaalt € 10 per keer of koopt een kaart voor 8 keer voor € 75. (Een proefles kost € 5.)

Mindfulness op school (7-12 jaar)
Vijf naschoolse bijeenkomsten van 5 kwartier op een nader te bepalen vaste dag en tijd. Concentratie, aandacht, adem en nog veel meer. Aan de hand van praktische oefeningen die ook thuis of in de klas kunnen worden gedaan.
Kosten: € 55 per kind voor 5 bijeenkomsten.

Cursus baby- of peutermassage
Cursus aan huis: in 3 bijeenkomsten van 1-1,5 uur en 1-op-1 leer hoe je jouw handen kunt laten spreken.

Kosten: 95 euro inclusief een uitgebreide cursusmap en een flesje natuurlijke, koudgeperste massageolie.

Stoelmassage op het werk en Combicoaching
Vraag via het contactformulier een offerte aan voor stoelmassage op het werk, combicoaching en teamcoaching.