Annemieke van Leeuwen

AvL-RdamPersonal Touch is in 2006 opgericht door Annemieke van Leeuwen (1966); massagetherapeut, trainer en combicoach. In de praktijkruimte in Zoetermeer richt zij zich op meditatie (AdemPauze), bewustwording en leefstijl. “Na mijn opleiding en korte loopbaan als directiesecretaresse ben ik ruim 20 jaar in de communicatie werkzaam geweest. Eerst als assistent, later als manager. Ik heb gewerkt in het bedrijfsleven, retail en later bij een not-for-profit organisatie die veel te maken had met onderwijsinstellingen en overheden. Vroeger wilde ik niet studeren… Dat heb ik echter ruimschoots ingehaald met vele cursussen en enkele studies!”

De combinatie van een sabbatical year, interesse in datgene wat mensen beweegt en behoefte aan persoonlijke groei leidden tot een 4-jarige opleiding tot holistisch massagetherapeut. “Mijn grootste kracht zit in de verbinding tussen mijn kennis, levenservaring en praktisch inzicht en mijn intuïtie en bewustzijn.”

“Mijn passie is dat mensen zich bewust zijn wat ze zelf kunnen doen om hun eigen gezondheid en balans te ondersteunen. Vanuit ontspanning en Zelfliefde. Met aandacht en adem. Simpelweg: naar jezelf luisteren en jezelf van binnen uit verzorgen. Dit doe ik zelfstandig en in samenwerking met diverse collega’s.”Logo PT_fc