Hechting met het (on)geboren kind

Hechting gaat over een affectieve relatie tussen ouder(s)/opvoeder(s)en kind en wordt ontwikkeld in de eerste levensfase. Een veilige hechting is de basis voor elke relatie. Hoe beïnvloed je dit? En wat kun je er in de zwangerschap al mee?

Bij deze cursus gaan we in 3 bijeenkomsten dieper, maar ook praktisch in op dit proces. En dan met name wat de ouder(s)/opvoeder(s) al kunnen doen tijdens de zwangerschap. We bekijken een documentaire over wat het ongeboren kind waarneemt van de omgeving. We gaan dieper in op contact maken met je baby. Aan de hand van een interactieve oefening maak je kennis met diverse vormen van communicatie. Deze cursus is speels, interactief, kort en bondig en laagdrempelig.


Voor wie en wanneer?

Zwangere vrouwen (en hun partner) zijn van harte welkom op hieronder genoemde data:

Woensdag 7 en 21 maart en 4 april, tijd: 20-21.30 uur


Kosten
De kosten bedragen € 45 per persoon voor 3 bijeenkomsten van 1,5 uur of € 60 per stel. Dit bedrag dient in één keer en vooraf te worden betaald. Restitutie niet mogelijk. Er is ruimte voor maximaal 10 personen


Waar
:
Deze cursus wordt gegeven in het Cultuurhuis Woudenberg en is mede tot stand gekomen door een subsidiebijdrage Gezonde levensstijl van de Gemeente Woudenberg.

Annemieke van Leeuwen, natuurgeneeskundig massagetherapeut, begeleidt de avonden. Inschrijven kan per telefoon (06-52 1800 40) of per mail (info@massagepraktijk-pt.nl). U ontvangt dan een inschrijfformulier.