Soul Body Fusion®

Je lichaam heeft een bepaalde frequentie en je ziel, je allerhoogste zelf of het lichtwezen dat je bent eveneens. Voor mij zijn dit twee delen en soms zijn die niet meer (totaal) met elkaar verbonden. Soul Body Fusion® is een manier om deze weer met elkaar te integreren. Een proces van heel-worden en healing.

Gedurende ons leven maken we van alles mee. Grote en kleine(re) trauma’s en die hebben effect op ons lichaam, denken, voelen en handelen. Er zijn vele manieren om je heel-zijn te onderzoeken en ondersteunen. SBF is er één van.

Sinds ik SBF toepas, voel ik me stralender, steviger en krachtiger van binnenuit en completer.

Jonette Crowley, die Soul Body Fusion in de wereld heeft gebracht, schreef 2 prachtige boeken die ik van harte aanbeveel: ‘De Adelaar en de Condor’ en ‘Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer’. Wil je zelf deze manier leren dan verwijs ik je van harte door naar de workshops bij Arno van Dijk.

De sessies

De sessies vinden plaats in de praktijk of op afstand via videobellen. Van tevoren wisselen we informatie uit en spreek je -indien gewenst- een intentie uit. Dan ontvang je gedurende 10 minuten Soul Body Fusion en blijf je aanwezig bij wat je ervaart in je lichaam. Dan is er een korte pauze, gevolgd door de volgende 10 minuten aandacht voor SBF. Daarna wisselen we opnieuw informatie uit. SBF sessies werken nog een tijdje door en in het begin is het raadzaam om 3 sessies af te spreken (in week 1, week 2 en week 4). Op die manier kun je het proces dieper ervaren en laten doordringen. SBF kan altijd worden herhaald en mijn ervaring is dat onderhoud belangrijk blijft.

De ervaringen tijdens en na een SBF-sessie zijn voor iedereen verschillend. Enkele voorbeelden zijn het ervaren van rust, tintelingen, een ander slaappatroon krijgen, makkelijker beslissingen kunnen nemen, niks voelen, ziek(ig) worden, heldere dromen, veranderingen op fysiek of emotioneel vlak enzovoorts.

Een sessie duurt zo’n 45-60 minuten in totaal.